Bewertungen von Duncies Ribs Geesbrug

Neue Beurteilungen

5.0
Van dalen
13 MĂ€rz 2023

Goede service! Spareribs was echt veel! Smaakte goed! Wel iets TE rokerig voor ons! En een deel was erg taai. Maar de rest heerlijk! Het fsmiliepakket met kroket kaassouffle en frikandel vonden we de patat wat weinig. De kroket en kassouffle waren erg slap. Verder was de smaak heel goed! We gaan zeker weer bestellen!đŸ„°đŸ‘đŸŒ

Bosgraaf
4 MĂ€rz 2023

Opzich alles lekker, vrouw van de bezorging was er alles aan gelegen om goed te bezorgen. We hadden alleen het gevoel dat er 5 euro te weinig patat was,en er nisten 2 emmertjes satesaus.

Antwort von Duncies Ribs

Een hele goede morgen nou we hadden mekaar ook al even gesproken en toch een kleine misverstand misschien aan mijn kant Want inderdaad een emmertje satĂ©saus zou dan twee porsjes zijn dus Ă©Ă©n porsje is een halve emmer. Dus eigenlijk had jij nog inderdaad Twee emmertjes extra mogen krijgen. We hebben het inderdaad ook over de friet gehad Dat was dan een verwachting van meer maar inderdaad bij ons zijn het twee grote zakken vol zijn dan € 10 euro. Maar zeggen waardeert voor Deze beoordeling en dan zeker hier kunnen we wat mee.

Fam snippe
23 Februar 2023

Eten was heerlijk.. Bezorging prima voor elkaar. En de patat was heerlijk!! Alleen jammer dat de spare ribs niet warm waren.

Antwort von Duncies Ribs

Hoi dank je wel voor je review erg gewaardeerd 4 sterren kwaliteit en 5 sterren bezorging voor ons een leer moment vanwege de spareribs dat deze wat lauw waren lastig als wij klaar zijn met de bbq dan doen wij de ribs nog even in de marinade dat is koud en daar koelen ze dus van af voor ons een leer moment om dan nog even op de bbq te leggen voor de temperatuur dank je wel het team van Duncies Ribs

Gerjan Spallink
19 Februar 2023

Lekkere malse ribs,

Antwort von Duncies Ribs

Goedemiddag Wauw wat een compliment weer Dankjewel voor deze compliment en hier doen we het voor en zeer graag gedaan mvg Het Team Van Duncies Ribs

Michiel
18 Februar 2023
Antwort von Duncies Ribs

Dankjewel voor je review zeer gewaardeerd vier sterren mijn hemel voor de volgende keer gaan we voor de vijf sterren

Hakkers
17 Februar 2023

Eten was vrij snel bezorgd. Smaakte heerlijk , zeker bestel ik hier nog een keer!✅

Antwort von Duncies Ribs

Dank je wel wat een compliment voor 4 sterren kwaliteit en 5 sterren voor de bezorging. Volgende keer gaan we ook voor de 5 sterren kwaliteit.

Jolanda
12 Februar 2023

Het eten was heerlijk , keurig op tijd bezorgt, erg vriendelijk enne de kleinkids waren super blij met hun lampje . Trouwens de complimenten voor de kidsbox dat je daar ook de keuze had in spareribs .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Duncies Ribs

Jolanda Wat een mooie review ik mag eerlijk zijn dat vind ik echt leuk dat je zo tevreden bent over de kidsbox en inderdaad wat een leuk cadeau hĂš Dat is ook blijvend daar hebben ze wat aan super bedankt voor je bestelling en super geweldig van je review names Duncies Ribs

Paula
11 Februar 2023

Het eten was heerlijk! We hadden spareribs. Goed gaar en smaak ook heerlijk. Ook de patat was lekker en voldoende saus in super leuke kleine emmertjes! Zeker een aanrader!

Antwort von Duncies Ribs

Hoi Paula Nou ik mag je eerlijk zeggen ik vind het echt heel leuk van de week hadden we mekaar nog op de app inderdaad vroeg je mij of ik ook bezorgde in Hollandscheveld ik zei ja hoor geen probleem en dit weekend bestel je en dan krijgen wij zo'n compliment voor de service en het eten zeer gewaardeerd

Gert
10 Februar 2023

Lekker smaak vol en Goede bezorging

Antwort von Duncies Ribs

Wauw kerel wat een review ik was om eerlijk te zijn best zenuwachtig om nu eens jou als klant te hebben in plaats van jij mij als klant in je auto garage ik vertelde over mijn spareribs en dat ik voor mij zelf daar mee wilde beginnen en zie hier jou reactie kerel zeer gewaardeerd uit jou mond.

Madelon
10 Februar 2023

Vriendelijke service en goed eten!

Antwort von Duncies Ribs

Hoi Madelon dank je wel voor je review wat kan ik doen om de volgende voor de 5 sterren te gaan mvg Duncan Duncies Ribs